Sunday, Nov 19, 2017

Oselver vårpuss 2011 

Dette notatet er om vårpussen 2011 av oselveren til Lars Joachim Jacobsen, Åsgårdstrand.
Notatet er skrevet av pappa Hans Petter, som også deltok i arbeidet. 

oselver lakk

oselver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vårpussen året før ble gjort grundig med Jotun treimpregnering, Clipper 1 og Clipper 2. Båten var fin hele den sesongen, men noe gikk galt. Vi oppdaget det da vi startet vårpussen 2011.

Les hele oppussingshistorien her.

 

 

isaksensmall

trappsmall

Hei.

Det er noen år siden jeg har brukt produkter fra dere, men et bedre produkt skal du lete lenge etter. Da vi bygde vår hytte ble alt bygd i furu, vi ville behandle alle overflatene selv med maling o.l. Det største
problemet var at vi ville ha et mørkt gulv, men ville ikke ha lakk da dette er for mye glans i etter vår smak. Etter lang leting på internett fant jeg dere!! Valget falt på kastanje interiørolje. Dette er brukt på alle furu-gulvene på hytta, hems og hemstrapp, dører, takbjelker og gulvlister. En stor jobb, men oljen gir ingen farveskiller og du er ikke avhengig av hvilken retning den påføres. Resten av hytten er malt i lyse farger og er en fin kontrast til resten. Takk for et flott produkt!!

Mvh. Liss og Vidar Isaksen, Skjervøy.

 

Her kommer da ett bidle foreløbig. Ikke et så visuelt bilde interiørmessig men fargen er 30% Fiol og 70% blank som vi havnet på til slutt ble vi vELDIG fornøyd med. Og fått masse skryt:-)

 

heidema1small

Her ser dere også vegger og halve tak er oljet i 30 Fiol/70 blank. Kunne nok kankskje hatt 20/80 og men tonen er nydelig. Miner noe om populre Jotun beisen Rekved, men denne ble enda vakrere:-=)

 

heidema1small

Hei:-)Ser dere har brukt bilder fra hytten vår, men her kommer bedre bilder hvis dere vil oppdatere litt:-) Vi er utrolig fornøyd med linoljen og får masse skryt av resultatet! Vegger og tak 30%Fiol. Eikegulv og trapp brukt samme blanding.

 

stuesmall